پکیج های گرمایشی سیستم هایی هستند که همزمان وظیفه تامین آب گرم مصرفی و آب گرم برای رادیاتورهای آپارتمان ها را به عهده دارند. پکیج های گرمایشی نسبت به سیستم های موتورخانه سابق علاوه بر اشغال فضای کمتر، دارای بازدهی انرژی بیشتر و سوخت مصرفی کمتری نیز هستند. در ساختمان ها و آپارتمان هایی که از دستگاه های پکیج گرمایشی استفاده می کنند لوله کشی های گسترده که برای موتورخانه انجام میشد حذف می شود. علاوه بر این ساکنین هریک از واحد های ساختمان بصورت مجزا می توانند از آب گرم مصرفی و یا سیستم گرمایشی شوفاژ ها استفاده کنند. نوسانات دمای آب در سیستم های پکیج محسوس نیست ، پکیج همچنین در مقایسه با موتورخانه کم صداتر است.
پکیج را متناسب با اقلیم آب و هوایی، عایق به کار رفته در ساختمان و. از ظرفیت های مختلفی انتخاب می کنند. بطور مثال برای محیطی به مساحت 120 مترمربع از پکیج با ظرفیت 24000 استفاده می شود.
از نظر استاندارد های قانونی در مبحث 17 مقررات ساختمانی حداقل مساحتی که قابلیت نصب پکیج را دارا می باشد 64 متر مربع است. در غیر این صورت تعبیه دریچه تامین هوای تازه به منظور ایجاد احتراق مناسب در محلی که پکیج نصب شده ضروری می باشد. همچنین نصب دودکش برای پکیج ها اامی، می باشد.
پکیج دیواری بخرم یا زمینی ؟
در مواردی که پکیج با ظرفیت حرارتی بسیار بالایی نیاز است (در مکان هایی با مساحتی بیش از 300 متر مربع) بهتر است از پکیج های زمینی استفاده کنید. در غیر این صورت الویت با خرید و نصب پکیج دیواری می باشد چراکه علاوه بر مصرف انرژی کمتر ، نسبت به پکیج های زمینی و مخزن دار، دارای عمر طولانی تری نیز هستند.
منبع : بامین تهویه
درباره این سایت